Heje-huja, dínom-dánom...

2008.07.01. 11:56

A következő guld találkozót a július 26-27-re eső hétvégére tervezzük, Karnak köszönhetően Verőcén egy két napos tivornya keretében. Jöjjön mindez Kar szavaival (idézet a fórumról):
"Duna Kanyar - Veröce kis falú Bp.-töl 30-35 KM-re, hétvégére mienk a ház szvl akár 2 napos is lehet (strand,étterem,fagyizó mind a közeleben). Múltkor is kocsival mentünk szvl az nem lehet probléma délután sütés fözés ivászat másnap lehet menni strandolni a dunára vagy csak verni a természetben keményen. A körülmények jobbak mint a multkorin csak kicsit többet kell utazni de a természet kárpotól. Szállás felsö szinten 6-8 ember (ágy,hálózsák) alsó szint 4-6 ember (hálózsák) kint a kertben sátor korlátlan mennyiség (hálózsák)."

További részletek később, illetve a fent említett topikban.

A bejegyzés trackback címe:

https://sdown.blog.hu/api/trackback/id/tr76547611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása