Szigorítunk...

2008.07.25. 20:43

Hétfőtől a raideken a következők szerint fogunk eljárni:

A raid inv 20:00-kor kezdődik. A következő szöveggel „ Pls leave party raid inv kezdődik” Akit a következő 5 percben nem tudok invelni, mert csapatban van, vagy afk az – 20 dkp.

Mindenkit egyszer idézünk meg (ha már lusta volt az insta elé jönni) tehát aki nem fogadja el a summot elsőre, vagy rájön hogy elfelejetett valamit és hs majd vissza summ – 10 dkp

Ha valaki durás cuccban, reagens,poti,nyílvessző,stb nélkül érkezik -20 dkp

Minden raiden lesz időnként afk-ra lehetőség. Vagy a sikeres boss killek után, vagy bizonyos időközönként (másfél óra kb). Ezen felül is lehet afkolni. -10 dkp/perc ért. Wipe után se lesz afk: lemegy egy szendvicsért, elszívok egy cigit, főként nem lezuhanyozom, vagy egy örök klasszikust idézve „megcsapott a grillcsirke szaga” stb. Ha valami nagyon sűrgős dolog van, szólj egy healernek hogy téged szedjen elsőre, és igyekezz visszaérni, hogy mikor buffolni kell (ha buffer vagy) de legkésőbb mikor ready check van ott legyél, mert megy a -10 dkp ha nem vagy ott, és minden perc után 10 amit várunk rád.

Az engem ide tegyél, ne oda kéréseket pedig a jövőben szeretném ha visszafognánk kicsit. Nem azon a kis dps +-on fog múlni a dolog, és azért olyan űber idiótán nem szoktam összeállítani a csapatot. Ugyan is nem mindig azt kell nézni hogy lehet még kicsikarni egy kis dps-t egy kasztból, hanem mondjuk azt, hogy a tankoknak legyen imp, a healnek mana reg, vagy a palának crit, vagy a healernek ne 3 groupból kelljen egy-egy ember healelni, hanem egy csapatban legyenek (lurker sziget)

A „bénázásért” (boss- trash idő előtt behúzás, vízbe esés, köpésben halás, stb) az első -10 dkp, a kövi -15, majd -20 és így tovább.

Tudom elég durvának néz ki ez így elsőre, de semmivel sem várok el többet mástól mint magamtól. Tőlem is le lesz vonva ha valami hány van, de tudom magamról, hogy ilyen csak nagy ritkán fog előfordulni.

A bejegyzés trackback címe:

https://sdown.blog.hu/api/trackback/id/tr6585811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása