Mától 10 fős naxxba, csak pénteken vagy szombaton megyünk, illetve ha nem vagyunk meg másra. Szerdán megpróbáljuk (ha a lag is úgy akarja) letolni 10 és 25 fősben az egy bossos instákat. A maradék napokból egyet Malygos tryra szánunk (mondjuk mikor lagol a 25 fős), a többi napon pedig HC Naxx.
Szintén mától megszűnik a 10 fős raideken szerezhető dkp (kivéve Malygos) valamint nem kell kötelezően dkp-t költeni a lootokra, rollal is el lehet dönteni ha úgy akarjátok. Persze ha valami nagyon need több embernek, akkor lehet dkp-t rakni rá, és akkor a régi rendszer dönt, tehát aki a többet adja érte.
Ha olyan epic esik, ami nem kell senkinek 10 fősben, akkor a betört cuccból eső shardot nem kell leadni a banknak, hanem mehet rá a roll.

Köszönöm a figyelmet!

A bejegyzés trackback címe:

https://sdown.blog.hu/api/trackback/id/tr60893195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása