Guild tali - ahogy én láttam

2008.07.27. 02:34

Sokan akik valami miatt nem jöttetek el a guild talira, nyilván nagyon kíváncsiak vagytok mi történt ott! Elmondom nektek szívesen, én ott voltam.

Miután mindenki odaért a találkozó általa gondolt helyére és miután kiderült, hogy ezt mindenki totál máshova képzeli el, pár telefon után csak találkoztunk. Ezután a csapat egy része beugrott egy villámgyors 3 és fél órás vásárlásra az Auchanba, a többiek kint főttek a napon. Krynn és Chrypt egymástól függetlenül eltévedtek a parkolóban, de aztán elindultunk. Megérkeztünk a helyre, gyakorlatilag 5 perc múlva a társaság nagy része már hulla részeg volt (persze csak azután, hogy Krynn és Elisthana görénye leharapta Nepthali egyik ujjpercét). Krynn – miután nem felelt meg neki az Edda művek Miskolc - betette az értékelhetetlen zenéit a cd lejátszóba, de ami legfontosabb Imibá elkezdte sütni a flekkent. És milyen jól tette! Ezzel párhuzamosan a Mi Jó Édes Annyánk elkezdte feldarabolni a hozzávalókat a pörkölthöz, majd elkezdte főzni a bográcsban. Na ő az elkövetkezendő négy órát a tűző napon töltötte, csak néha rohant be egy sörért. (Megérte egyébként, hogy szenvedett, mert baromi jó lett a pöri!) Imibá a flekken sütéssel párhuzamosan amikor szólt valami zene kivette azt és berakta a saját CD-jét, aminek én örültem, mert ő a kedvenc rapper-médzsem.  Papas fel-alá mászkált és egy rejtélyes csatos üvegből ivott időnként és szidta az Imit. Kar időnként megjelent a teraszon és kidobta a poharamat. Miután megettük Imi zseniális flekkenjét következett a játék. Krynn néhol idiotikus, néhol mulatságos és néhol kemény kérdéseire (most komolyan hogy van még energiája ilyen játékokat is kreálni??), valami csoda folytán én adtam a legtöbb helyes választ és megnyertem. Vick és Gelvin ennek megörültek, amit el is hiszek! Ekkor kész lett Muter konzseniális marhapöcije, amiből a győztesek ettek, a lúzerek nem.  Krynn amikor látta, hogy nincs már marhapörkölt totális pánikba esett és addig nyúzta Kart amíg nem szerzett neki pizzafutárt. Páran lementek a Dunához fürdeni. Chrypt kicsit később utánuk rohant a gumilabdájával, de visszajött.  Nepthali és Imibá beszélgettek, majd Nepthali úgy hozzávágta a papucsát Imibához, hogy Imi 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. A helyzetet Tilq mentette meg, aki elvitte Nefit a Dunához, Chrypt is velük ment a gumilabdájával.  Ezután a guild még józan tagjai elemezgették a Second Life jövőjét. (A GM éppen a házban pihent.) Pár perccel később a tőlünk 3 méterre levő szomszéd halk kopácsolására (azután, hogy mi ekkor már órák óta bömböltettük a zenét és ordibáltunk) Kess a következő gondolatokat vetette fel, teli torokból ordítva:
-Mi a faszt képzel ez a köcsög szomszéd? Szombat van basszameg a kurvaanyját!
Butcher rendre íntette, ezzel folytatva szélmalomharcát. Kess válasz helyett elaludt.
Buga és Papas sajnos elmentek. Krynn ekkor ismét  kezdett berúgni az általam körtepálesznek álcázott körtelikőrtől és az absolut vodkától. Nála a berúgás a következőből áll:  Iszik, kiül egy hokedlire a fűbe, iszik, bemegy lepihen, kijön iszik, bemegy lepihen, kijön iszik. A családban Elisthana sokkal jobban bírja a piát, ami vicces! A társaság nagy része egyébként 7 körül lett másnapos, ami valljuk be nem semmi! Miután mindenki visszajött a partról újabb masszív ivás kezdődött.  Speedwind boldog örömmel nézte, ahogy Kastás az összes sört a fogával bontja ki. Már látta maga előtt az implantátumokat, melyeket pár év múlva fog beültetni neki és melyek árából vesz majd egy kocsit. Sharak WoW kártyáját az egész guild végigtaperolta, majd visszaadtuk neki. (Sharak egyébként a guild tali során egyre elszántabb lett a szigorítás betartatásával kapcsolatban.) Nepthali és Nimphea egyébként nagyon jóban lettek, amit Speedwind a "Minden nőnek három luka van!" felkiáltással nyugtázott. Tilq napszúrást kapott már megint, de gyorsan jobban lett. Ekkor telefonált először a sofőr (már Verőcéről) aki értem jött. Másfél órával később Kar a hegyen találta meg (miután elment a Magyar Szigetre és Verőce egyéb területeire), de legalább megtalálta. Én ekkor léptem a távozás mezejére, a többit meséljék el a többiek, akik ott maradtak.

A bejegyzés trackback címe:

https://sdown.blog.hu/api/trackback/id/tr75587350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása