Second Life Szilveszter!

2008.12.17. 19:56

Nehéz szülés volt. Decemberben helyet találni valahol, ahol csak magunk lehetünk az újév fordulón, több időt és kitartást igényel bármely first killnél J

A lényeg, hogy sikerült és még nem is annyira vészes áron. A hely ahol leszünk Budakeszin a fő téren található és http://blackhorse.hu néven fut. Az épület két részből áll, az aljában van egy pizzéria (http://papaya.hu ) a fölül pedig az étterem-pub található. Ennek kapjuk mi meg az emeleti részét.

A program a következő képen alakul: 20h-21h-ig érkezés rendezkedés. 21h-tól vacsi (Kemencében sült malackaraj tepsisburgonyával, párolt káposztával) 22h-tól italozás, buli, stb. Éjfélkor:Főtt virsli, mustár, házi kenyér,pohár pezsgő. A vacsora és az éjféli menü együttes összege 4000 ft.- Után újra buli,zene,tánc,karaoke,miegymás. Maradni kb. 04h-ig lehet.

Megközelítés: Moszkva térről a 22-es busszal, a Művelődési ház megállónál kell leszállni. Cím: Budakeszi, főtér 5.

Zene cd-t aki akar hozzon (de ne mp3-at, mert azt nem tudom hogy oldjuk meg).

Bármilyen változást, plusz infót jelezni fogok a fórum megfelelő topikjában.  

A bejegyzés trackback címe:

https://sdown.blog.hu/api/trackback/id/tr19828603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása